Diskuze

U Tří volů: tam, kde chutná i neosolený candát

Gastronomické překvapení můžete najít v býkovické restauraci U Tří volů na Blanensku. V moderním prostředí se dá ochutnat dobrá slovenská vánoční kapustnica i báječně opepřená vepřová panenka. Zážitek dotváří příjemná obsluha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

síma25

19. 10. 2010 15:06
Fotky

To je focený mobilem, nebo co? I kdyby měl obě ruce levý, pochybuju, že by takové kvality fotek dosáhl s jakýmkoli běžným foťákem... Nebo je to photoshop ala idnes - rozostřit, přidat zrnitost a pokur..vit barvy, aby to vypadalo rádoby umělecky???

0 0
možnosti

Highdriver

19. 10. 2010 9:08
Má Idnes nějaký paušální ceník..

...kolik chtějí za krátký propagační článek, za střední nebo za dlouhý?:-)

0 0
možnosti

mitmensch01

19. 10. 2010 6:09
To určitě

Evidentně článek napsaný na přání majitelů, kteří možná i něco pustili, kdo tam někdy byl pochopí...

0 0
možnosti

síma25

19. 10. 2010 8:44
Re: To určitě

Naprosý souhlas, když jsem to četla, nevěřila jsem, že je to fakt o té hospodě, ve které jsem před časem obědvala... Jídlo nechutné, bez nápadu... ten článek je jednoznačně PR. Bylo by fajn, kdyby to bylo označeno, vážená redakce...

0 0
možnosti

vsemocnycenzor

18. 10. 2010 22:40
no jen tak

nějak pořád nechápu, že cpeme tu naši oblíbenou zeleninovou oblohu lautr všude, škoda, že není u lívanečků ..........

0 0
možnosti

PvvS

18. 10. 2010 19:23
Pes ?

V hospode mi pes nevadi, ale co dela v restauraci ?? Nic proti, ale tam nepatri (ani na jidelnicek) .

0 0
možnosti

Cavaliere

18. 10. 2010 14:32
Hm

Se vám tam nějak zalíbilo,v letě tam ale vařil kuchař bez fantazie.:-)

0 0
možnosti