- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kde mohu iniciovat podobný test v rámci Olomouckých Vánočních Trhů na horním a dolním náměstí ?
burčák je na Horním/Dolním náměstí o vánocích už tradiční prvek ... jaká je zde jeho kvalita
když falšují burčák tím, že tam přidávají dovezení bobule. Pořád je to zkvašená hroznová šťáva.
Spíš mi vadí, že se to lidé přečtou až měsíc po skončení burčákové sezóny. To jim to vyhodnocování izotopovými přístroji trvá tak dlouho? K čemu ta inspekce je? Jasně pokutu dají, peníze vyberou, ale to, že se mezitím lidi z pančovaného burčáku po...ou, nikomu nevadí.
Nejlahodnější burčák mívají každoročně ve Strážnici v kamenném obchůdku u hlavní cesty. Nejlépe je kupovat tento životadárný mok na doporučení známých. Testy inspekce vždy nebývají úplně seriózní a poctivé.
Inspekce namá důvod podvádět, prodejci ano!
A je to tu zas, jako každoročně. Nestačilo by je z archivu vytáhnout loňské, předloňské, před-předloňské ... články a jen změnit případné datum? Vždyť je to už nuda.
Tak to si snad dělá srandu nikdy bych burinu na ulici nekoupil a vím proč jinak takoví pitomci jsou ostuda Brna, všech vinařů a hlavně celé Moravy!!!!!!!
Co by ne! Když to dosladí cukrem, jax mohl číst, tak to kolemjdoucí většinou ani nepoznají. Nakonec pan Straka (jak dobře vím) ani vínu nerozumí, jinak by takovou ptákovinu neudělal. Je dobře, že si můžeme přečíst jejich jména a jaké metody používají. Také mě napadlo, že vinař Holánek z Ivaně ani nemůže mít tolik hroznů co se letos po Brně prodávalo jeho burčáku! A ho prodává ještě přímo v Ivani!
Známá ze severu Čech razí heslo "Každé víno, které v Brně koupíte nebo dostanete v resturaci je dobré, protože na Moravě by splašky neprodávali"....