- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jestli ono to neni tim, ze moravaci snizujou spotrebu nebo ze by supermarkety prodavali kvalitu za malo
že lidé kteří mají své známe a ví koho kontaktovat, tak si vždy něco seženou
jo ale letos bude toho "neceho" doopravdy hoodne malo,lonsky rok byl total na h.oubelec
jestli se mýlím. Ale kalvádos a jablkovice přece není to samé?
Podle mne jablkovice = našrovat jablka, nechat vykvasit a při destilaci hlídat metanol (ze slupek) a kalvádos = jablka sešrotovat, vymčkat šťávu, vykvasit a pak teprve pálit. Nebo se pletu?
jak to ti moravští notoři vydrží do příští úrody. Hlavně aby se letos urodilo, jinak s nimi nebude k vydržení ještě víc, než je s nimi nyní. Ono jak moraváci nemají hladinku tak kolem jedné promile, tak s nimi není řeč.
hmmm,ted si to nam,moravakum natrel jak svina
Špatný rok pro obilí. Špatný rok pro brambory. Špatný rok pro kukuřici. Špatný rok pro rýži. Atd...
Dnes jsem poprvé v nějaké TV slyšel, co říkám a píšu zde už dlouho, že RZETA podporují BIOmasu na úkor žrádla. Ten rok by tak špatný nebyl, kdyby se obilí, brambory, kukuřice, rýže sklízela z větších výměr zemědělské půdy. Na úkor RZETA prosazované palmě olejné, řepce olejné, zkrátka BIOmase.
Kdy si RZETA uvědomí, že mají na svědomí hladové bouře v Africe a spol. Zdražení potravin v civilizovaném světě.
V Čechách z toho dělajů povidla...
tak tim se hosi nechvalte, to si mozete podat s prazakama ruku jestli pijete takove dobroty
Tady stejně jedeme na pivo. Slivovice je jenom na chlubení, že máme příbuzné nebo známosti v exotické zemi