- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
O restauraci Tryzub jsem se dozvěděl díky návštěvě filozofické fakulty MUNI, kde jsem náhodou objevil kopii novinového článku o této restauraci. Vzhledem k tomu, že na ukrajinský kvas mám skvělé vzpomínky, rád jsem si do restaurace párkrát zašel. Jednou jsme otestovali i boršč, ale co do chutě mi nepřišel tak vynikající jako boršč, který jsme si dávali v kolibách na dovolené v Zakarpatsku. Přiznám se, že hlavní důvod, proč do této restaurace chodím, není ani tak ukrajinské jídlo, ale hlavně ten kvas (o kterém mí dva kamarádi prohlásili, že je to něco jiného a že rádi někdy opět zajdou popít). A pak taky wifina a klid. Poklidná, poněkud zapadlá restaurace, kde mnoho lidí není, což je fajn na posezení s notebookem pro prezentace Opravdu spokojenost
V teto restauraci byla vzdy jistota najiti volneho stolu :-D :-D pomalu jsem zacinala mit pocit, ze tam chodim snad jen ja :-D ale tak fajn, sledovani ruske MTV nikdy neomrzi, uz z ciste zvedaveho a udivujiciho hlediska :-D