- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nemačkat to moc do sucha,zpátky do kaďě,zalit vodou přidat trochu! cukru,po vykvasení znovu na pres,a vypálit.To je pane kořalky!A to takřka bez práce.
No to musí být žrádlo. To řikám, do kořalky se tam radši nepouštějte. Švestky taky děláte 3 a vícekrát?
to se dá udělat i z vinné révy. Jak se říká na Slovácku.
prazaky...a to jim zustalo...
To je tak jediné, na co je to dobré. Víno mám velmi rád, ale kvalitní z francie, německa či itálie. Není nic nad výlet na ochutnávku, poklábosení s výrobcem a nákup pár lahví do sbírky. Bohužel jsem dobré české víno nikdy neměl a dost pochybuji o tom, že existuje.
Já taky dobré české nikdy neměl, ale toho dobrého moravského je habaděj.
více chutného moku na pití.
Ale každý začátek je těžký.
Řekl bych, že ty všechny ostatní věci se dají vyrobit jinak a hlavně levněji, třeba ta mouka.
dostatečně chutné a nepříliš drahé? To by bylo slávy
To prý pijí sami, jen Pražákům prý dávají hnusy.
To je stejná kravina jako ovocný čaj. Hořčice je snad z hořčice, né?