- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ty ceny zvěřiny jsou příšerný, když to tak čtu. Každý rok v prosinci si kupuji celý cca 40 kg kus divočáka ve výkupně zvěřiny za 40 až 50 Kč za kilo. Takže se dostanu tak na 80 Kč za kilo čistýho masa a udělám si to podle sebe, protože ta oschlá, oválená, x krát přebalená nebo přemrzlá zvěřina, co je k vidění v obchodě, je hrozná.
problem s odbytem? Co treba snizit cenu? Co konkretne by se nay tom nevyplatilo? Divocaky nikdo nekrmi, nechova, nestara se o ne. Ten vetsi pocet naboju pro myslivce asi tak zasadni nebude. Marně v tom hledam logiku.
Dotahuje i vepřové? Já vidím v tabulce místy i dvojnásobné rozdíly
A co radioaktivita masa a Aujezdskyho choroba u divočáků? O tom se nesmí psát? Zeptejte se v SRN proč se zde nekonzumují zastřelené kusy.
Hlupáci, co zruší levné zdroje kvalitní energie, aby prosadili drahé zdroje nekvalitní energie, mohou věřit všelijakým nesmyslům.
Nesrovnávají náhodou v článku cenu kančího od velkododavatele s cenou vepřového v prodejně pro koncového zákazníka?