Diskuze

Svatomartinské víno milují zákazníci i vinaři. Slibuje jim rychlé zisky

V neděli v 11 hodin a 11 minut se po celé jižní Moravě otevřou tisíce lahví Svatomartinského vína. Stoly v restauracích budou do posledního místa rezervované, před vinařskými stánky na náměstí se vytvoří nekonečné fronty. Svatý Martin se pro vinaře i restauratéry stává rok od roku čím dál větším symbolem zajímavé zisků
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, je to honba za penězi. Abych byl trochu v obraze, ochutnal jsem loni na Svoboďáku tzv. Svatomartinské víno. Dopadlo to ale tak, jak jsem předpokládal. Víno bylo sice opravdu svěží, ale to byla tak asi jediná jeho přednost. Po této (byť jediné) zkušenosti a s uvážením dalších faktů kolem tvrdím, že každoroční poprask kolem tohoto ještě nevyzrálého produktu je jeden velký humbuk. Jó burčák - to je jiná káva... Na to letošní víno si ale počkám až do jara příštího roku.

0 0
možnosti

Já se tohoto svátku vína  zúčastňuji pravidelně v Brně na náměstí Svobody a mohu potvrdit, že je to čí dál tím dražší, ale jednou za rok se to snese.

0 0
možnosti

Rychlé zisky..... o tom to je - bohužel ;-(

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Češi se na Halloween ne a ne chytit, tak je zmasírujeme sv. Martinem. V každé hospodě kachna nebo husa, k tomu "pivní speciály" Starobrna (měl někdo odvahu to ochutnat?) a hlavně šaškárna na náměstí. Ne díky, radši si v klidu zajdu někam do klípku.

0 0
možnosti