Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se vrátil do brněnské Bohémy. Restaurace skládá reparát

V kdysi slovutné brněnské restauraci Bohéma panoval tento týden opět Zdeněk Pohlreich, který už tam před dvěma lety natáčel pořad Ano, šéfe. Tehdejší majitelé poté zkrachovali s pořádnou ostudou téměř v přímém přenosu. Nová majitelka restaurace chce Bohémě vrátit dávnou slávu, s restaurací proto skládá "reparát".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A47l76e76s 62K44o45t15a90s74e87k 7592225406

Zden.Pohl. miluju, nicméně... celý článek mi příjde jako hodně špatná reklama... Zuzi, umíš to líp.. Tenhle článek je špatný.....

0/0
15.5.2013 2:54

M72a59r26t48i66n 26K62r14č83i14l 6800768728219

Bohéma bývala dobrá restaurace II.cenové skupiny.Chodili jsme tam po představení,když jsme dostali v hokně zadarmo lístky třeba na balet.Pivo za 3,50,večeře za 14,- Kčs.[>-]

+6/−1
11.5.2013 13:56

M92a98r43e12k 65Š58e35b67e96l70a 6444638431175

OMG... a vsechno bylo vsech a meli jsme se krasne...

0/0
28.8.2013 11:14

V49í59ť92a 23N23o73v46á82k 1808753965951

A teď tu o Karkulce ;-D (v jednu chvíli jsme měli objednáno 250 jídel)

+1/−13
10.5.2013 23:23

A65l10e14x51a50n45d71r 88K19o39s33t54k42a 5119246629146

250 jídel mi přijde dost i na restauraci velikosti podniku "na Spilce". Ale pokud to je bráno, jako že 250 různých kusů (nebo jak to vyjádřit) tedy polévka, nebo jídlo, nebo slaát atd, tak je to docela reálné, když se přihrne stovka hladových hostů. Ono to zní snadno, máte talíře v komínku, hrnec polévky a naběračku. Jenže pokud to není jako na skautském táboře, kde si jedlíci sami dojdou s talířem a postaví se do fronty, tak už jen 30 polévek dá zabrat. Přiměřeně nabrat, musí v tom být přiměřený obsah, ne jen voda nebo jen pevné, nalít na talíř, odložit, další, další, a ještě to přizdobit třeba petrželkou nebo vhodit opečené houstičky. A samozřejmě nic nerozbít, nepokecat atd. Jo a musí to být maximálně do pěti minut, máte 10 vteřin na jednu porci.. Poměrně nadlidský úkol.

+8/0
11.5.2013 1:29

P58e85t47r63a 33N20o66v62á97k73o20v28á 7668156684918

To znamená u 100 lidí dva a půl jídla na hosta. Co se vám na tom nezdá? Když dojdu a dám si polévku, jídlo a dezert, tak to jsou 3 chody, tedy 3 jídla. Ten vedle mě si to dá bez dezertu a jsme na těch dva a půl na hlavu. Pití nepočítám. Zdá se vám to jako nadhodnocené? Obzvlášť když přijdou televizí naschvál pozvaní hosté, kteří si najust dají ty tři chody, ne-li i předkrm, takže 4 na osobu? To je něco málo přes 60 lidí.

+3/−1
11.5.2013 12:22

A35l63b55e30r97t 90C54e97c10h90l 3940269911979

Těším se na nový Zdendův pořad R^

+7/0
10.5.2013 22:36

F60r69a86n96t43i21š72e85k 97F47u15k76a 3390271151833

Pohlreicha mám rád, za jeho obratnost ze slovy a vzácně kritické názory na české restauratérství. Prakticky ani u jednoho dílu Ano, šéfe se nenudíte. A i když to někdy bývá jen nadstavovaná senzace, opravdu to stojí za to.

Bohéma - no byla to hrůza.

Těším se na nové zvěsti.

Fanda Fukalů

+13/0
10.5.2013 20:32

P49e47t97r 89H85a79n26á71k 8581594846567

Já se právě u tohoto pořadu nudím. Stejné schéma , jen jiné obsazení. Příchod ZP do hospody - objednávka - všechno špatně - držení se za hlavu - že já se na to nevy... - udělat z majitele troubu - přes noc přestavět hospodu a vymalovat - zavedená jídla nahradit něčím " IN " - udělat PR na ulici - vidíte , že to jde - tak nashle - za měsíc opětovná návštěva - a pozor změna schématu !!! ... dám hvězdu (nedám hvězdu) . Furt dokola. Podobně to bylo i s pořadem Jste to , co jíte apod.Takže se na to už nedívám , ale asi se to někomu pořád líbí , takže to asi ještě vysílají.

0/0
18.5.2013 9:01







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.