Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se vrátil do brněnské Bohémy. Restaurace skládá reparát

V kdysi slovutné brněnské restauraci Bohéma panoval tento týden opět Zdeněk Pohlreich, který už tam před dvěma lety natáčel pořad Ano, šéfe. Tehdejší majitelé poté zkrachovali s pořádnou ostudou téměř v přímém přenosu. Nová majitelka restaurace chce Bohémě vrátit dávnou slávu, s restaurací proto skládá "reparát".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A80l97e51s 32K33o18t61a77s70e14k 7252275756

Zden.Pohl. miluju, nicméně... celý článek mi příjde jako hodně špatná reklama... Zuzi, umíš to líp.. Tenhle článek je špatný.....

0/0
15.5.2013 2:54

M88a19r34t34i16n 71K83r82č15i84l 6490968778499

Bohéma bývala dobrá restaurace II.cenové skupiny.Chodili jsme tam po představení,když jsme dostali v hokně zadarmo lístky třeba na balet.Pivo za 3,50,večeře za 14,- Kčs.[>-]

+6/−1
11.5.2013 13:56

M85a55r96e79k 52Š19e92b91e12l12a 6714318231245

OMG... a vsechno bylo vsech a meli jsme se krasne...

0/0
28.8.2013 11:14

V53í18ť53a 28N32o30v47á44k 1548483495251

A teď tu o Karkulce ;-D (v jednu chvíli jsme měli objednáno 250 jídel)

+1/−13
10.5.2013 23:23

A49l55e75x23a11n35d54r 67K75o31s72t34k71a 5189826959176

250 jídel mi přijde dost i na restauraci velikosti podniku "na Spilce". Ale pokud to je bráno, jako že 250 různých kusů (nebo jak to vyjádřit) tedy polévka, nebo jídlo, nebo slaát atd, tak je to docela reálné, když se přihrne stovka hladových hostů. Ono to zní snadno, máte talíře v komínku, hrnec polévky a naběračku. Jenže pokud to není jako na skautském táboře, kde si jedlíci sami dojdou s talířem a postaví se do fronty, tak už jen 30 polévek dá zabrat. Přiměřeně nabrat, musí v tom být přiměřený obsah, ne jen voda nebo jen pevné, nalít na talíř, odložit, další, další, a ještě to přizdobit třeba petrželkou nebo vhodit opečené houstičky. A samozřejmě nic nerozbít, nepokecat atd. Jo a musí to být maximálně do pěti minut, máte 10 vteřin na jednu porci.. Poměrně nadlidský úkol.

+8/0
11.5.2013 1:29

P32e62t84r57a 69N38o95v41á30k74o57v11á 7518106584408

To znamená u 100 lidí dva a půl jídla na hosta. Co se vám na tom nezdá? Když dojdu a dám si polévku, jídlo a dezert, tak to jsou 3 chody, tedy 3 jídla. Ten vedle mě si to dá bez dezertu a jsme na těch dva a půl na hlavu. Pití nepočítám. Zdá se vám to jako nadhodnocené? Obzvlášť když přijdou televizí naschvál pozvaní hosté, kteří si najust dají ty tři chody, ne-li i předkrm, takže 4 na osobu? To je něco málo přes 60 lidí.

+3/−1
11.5.2013 12:22

A37l68b47e26r88t 10C46e76c55h48l 3310449281569

Těším se na nový Zdendův pořad R^

+7/0
10.5.2013 22:36

F23r46a51n36t32i85š64e66k 78F26u79k80a 3800591951663

Pohlreicha mám rád, za jeho obratnost ze slovy a vzácně kritické názory na české restauratérství. Prakticky ani u jednoho dílu Ano, šéfe se nenudíte. A i když to někdy bývá jen nadstavovaná senzace, opravdu to stojí za to.

Bohéma - no byla to hrůza.

Těším se na nové zvěsti.

Fanda Fukalů

+13/0
10.5.2013 20:32

P33e30t24r 93H44a48n44á79k 8281314266177

Já se právě u tohoto pořadu nudím. Stejné schéma , jen jiné obsazení. Příchod ZP do hospody - objednávka - všechno špatně - držení se za hlavu - že já se na to nevy... - udělat z majitele troubu - přes noc přestavět hospodu a vymalovat - zavedená jídla nahradit něčím " IN " - udělat PR na ulici - vidíte , že to jde - tak nashle - za měsíc opětovná návštěva - a pozor změna schématu !!! ... dám hvězdu (nedám hvězdu) . Furt dokola. Podobně to bylo i s pořadem Jste to , co jíte apod.Takže se na to už nedívám , ale asi se to někomu pořád líbí , takže to asi ještě vysílají.

0/0
18.5.2013 9:01







Najdete na iDNES.cz