Diskuze

Zkuste jíst pomalu, říká pořadatelka brněnského festivalu Jídlo z blízka

Představit formou degustačních menu ty nejkvalitnější suroviny, které vznikají na farmách jižní Moravy. To je hlavní myšlenka gastronomického festivalu Jídlo z blízka, který v pondělí v Brně začíná. Půjde tak okusit čerstvé pstruhy z Moravského krasu, meruňky ze Znojemska či houbařské úlovky šéfkuchařů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jojo, farma trhy a sklizeno... u jednoho člověk nemá jistotu, že jde skutečně o lokální výrobek, i když samozřejmě poctiví prodejci tam jsou, a ve sklizeno mi vadí, že vůbec nereagují na maily a taky asi poněkud vyšší teplota v chlaďáku s masem - už třikrát se mi stalo, že vyzrálé vakuované maso po vybalení více či méně smrdělo, což je teda třeba v neděli před obědem poněkud mrzuté, i když reklamace šla zcela bez problémů.

0 0
možnosti

Ty dvě rošťačky z foto by rozhodně mohly dělat nějakou lépe placenou práci, než pro IDnes ;-DR^

Hned bych jim našel uplatnění, i ve dvojce.

Ale jinak jsem si důkladně přečetl o jezení a proto žádám, aby mi můj příspěvek nebyl okamžitě smazán.

0 0
možnosti

Pokud máte dojme, že obě pracují pro iDnes, tak jste nečetl důkladně.

0 0
možnosti