Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Sezam, čaj, chřest nebo mák. V Brně se vyrábí zmrzlina z ledasčeho

Omrzely se vám klasické příchutě? MF DNES vás provede po brněnských cukrárnách a restauracích, kde můžete ochutnat zmrzliny netradiční a nezvyklé. Připravte si také více než obligátních 10 korun za kopeček.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P32e63t91r47a 36V56a37ň20k19o40v65á 4594114166242

to děvče pracuje s kornoutkem docela zkušeně .. ;-)

+2/0
17.8.2013 9:25

T44o41m47a63s 30N84o13v14o15t67n55y 3671796188839

Ještě je vynikající točená ovocná zmrzlina z Ugo Juice Baru, 2 druhy. Bohužel jen v Olympii nebo Avionu. Naopak jak vidím na mrazícím boxu s kopečkovou zmrzlinou "Prima", "Nestlé", Schoeler apod., tak rychle pryč - předražená sladká hmota a ještě otírají lžíci, což je taková česká specialita aby z kopečku byl půl kopeček. Z takových "cukráren" rychle pryč.

+3/−1
17.8.2013 9:20

P81a97v16e52l 98O36d81r98a33z48i53l 6324709967140

Nevím přesně, jestli je to česká specialita, ale otírají i Němci a Švédové, například.

0/0
19.8.2013 12:34







Najdete na iDNES.cz