Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chobotnice, nebo kapr? Štědrý večer tráví stále víc lidí v restauraci

Štědrý večer většina lidí slaví doma, zároveň ale přibývá těch, kteří si jdou vychutnat slavnostní večeři do restaurace. Ty na jižní Moravě nenabízejí jen kapra, ale i gurmánské speciality, jako je salát z chobotnice nebo humří chlebíčky. Ceny jsou od tří set korun až do tisíců.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M46a19r10e46k 44T70o10m42á22š 9344945476777

Nakonec proč ne :-)

+1/0
23.12.2013 10:21

H55e48l42e62n48a 98K82a12v12k72o46v72á 5266713190546

Je to věc každého.U nás doma zase dělání salátu i kapra je součástí rodinných vánočních tradic.Vytáhneme porelán po prababičce,který používáme výhradně na Štědrý den a jsme rádi, že jsme společně v teple domova.

+3/0
23.12.2013 11:22







Najdete na iDNES.cz