Diskuze

Chobotnice, nebo kapr? Štědrý večer tráví stále víc lidí v restauraci

Štědrý večer většina lidí slaví doma, zároveň ale přibývá těch, kteří si jdou vychutnat slavnostní večeři do restaurace. Ty na jižní Moravě nenabízejí jen kapra, ale i gurmánské speciality, jako je salát z chobotnice nebo humří chlebíčky. Ceny jsou od tří set korun až do tisíců.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

M60a35r74e33k 60T67o73m26á18š

23. 12. 2013 10:21

Nakonec proč ne :-)

1 0
možnosti
HK

Je to věc každého.U nás doma zase dělání salátu i kapra je součástí rodinných vánočních tradic.Vytáhneme porelán po prababičce,který používáme výhradně na Štědrý den a jsme rádi, že jsme společně v teple domova.

3 0
možnosti