- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je srandovní, jak se Templáři snaží z podvodu vyvinit.
Samosebou, že věděli, jaké hrozny odebírají. Ale vyhovovala jim nízká cena. Když se podívám na ty jejich neustálé "akce" v regálech supermarketů, je to jasné.
Klamavě se však chovají i Víno Valtice (dceřinka Soare Sekt původně z Jablonce n/Nisou ) a dokonce už i Víno Mikulov, kteří sází na svoji značku a nepozornost zákazníků. Ne etiketě to však nenápadně přiznávají, málokdo si toho však všimne a považuje ty tekutiny za moravská vína z moravských hroznů.
Běžné je, že si takové firmy nechají dokonce víno z cizích hroznů vyrobit na Slovensku a jen tím naplní láhve se svojí etiketou.
Je potřeba to přísně trestat a zákazníci holt musejí koukat, co kupují. Nejlepší jsou sudovky - tam si 90% lidí myslí, že kupují moravské víno proto, že jsou na Moravě
Pančování? Když slovenské a hlavně maďarské víno je obecně lepší než moravské? (A to píšu jako Moravák).
Pijte si co chcete, v tom Vám nikdo nebrání. Akorát neříkejte vínu z maďarských hroznů moravské víno. A o tom článek je.
Lepší je pít pivo, nežli ty moravské kyseliny.
"hrozny, s nichž se však nemohou vyrábět vína "???
... "deklarovaná jako moravská"
co je tady k smíchu?