Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nespokojený host napadl v restauraci kuchaře. Dlouho čekal na klobásu

Hlad a netrpělivost dohnaly ve středu večer šestatřicetiletého muže k napadení zaměstnance jedné z brněnských restaurací. Podle svědků rozlítilo agresivního hosta příliš dlouhé čekání na objednanou klobásu. Kuchaři poranil koleno. Případem se zabývají policisté.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L95i43b40o12r 76T48e30s48a79ř 9647306963152

no to jsou klobásy...

0/0
31.7.2014 13:03

J13o14s53e80f 11Š38e83m51e24l31í64k 7909241790447

Tak chtěl klobásu a nakonec se spokojil s kolenem? No toto?!? 8-o

0/0
31.7.2014 12:39

M44a93r19t89i37n 93H26a88l21i83l56o81v22i56č 3403905323939

Ne že bych podobný jednání schvaloval, nebo se podobně choval... nicméně chování personálu v restauracích je někdy na pár facek. Poslední tři zážitky z tohoto léta: 1) Máme rezervačku na zahrádce pro tři lidi. Po příchodu se číšník věnuje německy mluvícím turistům, zatímco my marně hledáme menší stůl, kde by byla rezervačka pro nás. Pokus o odchytnutí odcházejícího číšníka neúspěšný. Poté si sedáme k volnému stolu, o pět minut později nás jde číšník přesadit. 2) Na zahrádce si objednávám pivko. Poté druhé s tím že ho při přinesení zaplatím. Číšnice odběhne se slovy moment a už se nevrátí. Až když mám dopité se bezelstně zeptá, jestli chci ještě jedno. 3) Na zahrádce si objednávám s kamarádkou dvě piva a dvě topinky s tvarůžkem. Piva jsou na stole hned, topinka ani za dvacet minut. Poté co se zeptám kde je mi číšník otráveně sdělí že zapoměl. A mohl bych přidat desítky dalších mých příběhů i příběhů známých... ale k čemu, člověk si tak nějak zvyká že tohle je standart. A čím víc hogofogo podnik, tím horší obsluha. Není nad to dát si jednou za sto let pivo v čtvrté cenové, kde je pivko na stole během chvíle, perfektně načepované, vychlazené a s ještě s úsměvem na tváři.

0/0
21.7.2014 16:16

L63i53b55o20r 10T19e63s53a64ř 9747776483862

podobně se chovají v Subway. máte hotovou bagetu ale na zaplacení čekáte 10 minut než si káča uklidí a naskládá bedny, to jestli pospícháte nikoho nezajmá. už jsem jim tam jednu naštěstí nechal a odešel ;-)

0/0
31.7.2014 13:05

J95a13n 84Š53e69s74t92á12k 3878249929684

"kvůliklobáse, která se na jeho vkus vařila až příliš dlouho,“ vysvětlil Ghanem."  Tak ten kuchtík byl fakt asi éro, když klobásu vařil, ta se snad vždy jen ohřívá;-D

+1/−1
20.7.2014 12:28

R34o29m25a36n 20M32r97ó70z36e70k 8337348431842

Snad.

0/0
31.7.2014 9:44

A54u45g71u29s47t 49F33o86r52m95á67n85e64k 6975299150496

Jen víc takových hostů a snad se konečně obsluha v hospodách zlepší.

0/−1
18.7.2014 14:46

M60a85r84e80k 92F36l42e41k75a17č 1227262720771

v bývalé restauraci Morava v Ostravě - porubě u rondelu na lenince si člověk eště nepověsil bundu na věšák a už měl pivo na stole:-P

+2/0
17.7.2014 13:09

M50a68r25e38k 30F82l50e73k69a81č 1807322570501

já to snad netrefím:) patří to pod Honzu Richtra

0/0
17.7.2014 13:10

J55a34n 77R65i86c19h46t49e62r 4901280136395

Mě vždycky strašně naštve když si hned objednám pivko a to mi přinesou třeba až za 15 minut, to je opravdové svinstvo a teror;-D.

+3/0
17.7.2014 11:42

F52r40a37n16t24i74š54e98k 70L36u76f46t 5647749904146

Ještě lepší je, když si ho dáš k jídlu, jídlo už máš snědené a pivo ještě nedorazilo. Restaurace Hybernia

http://www.hybernia.cz/poledni-menu-1-10.html

+1/0
17.7.2014 12:03

P13e57t44r 85B86r16o96ž 5504348169353

když to takhle začnem praktikovat všichni, tak se průměrná čekací doba zkrátí na polovinu :)

+3/0
17.7.2014 11:37

K38a87r76e95l 34U90r39b19a46n 2624664161769

Měl by být zákon, že pokud nepřinesou jídlo třeba do 15 minut, tak je zdarma.

+2/−5
17.7.2014 11:00

P58e79t28r 57S41v11o22b28o42d46a 7142551424

Mel by byt zakon proti lidske blbosti .. nastesti pro Vas tento zakon neni. R^

+10/−1
17.7.2014 11:02

M26a32r54e88k 12F98l88e45k66a31č 1737112840161

v bývalé restauraci Morava v Ostravě porubě u rondelu si člověk eště nepověsil bundu na věšák a už měl pivo na stole:-P

0/0
17.7.2014 13:04

F54r37a37n46t95i79š85e15k 67L58u65f49t 5227879914916

Hosta chápu

+1/0
17.7.2014 10:48

H82o30n63z18a 67F83o30r43m63a77n 3700209362159

Lituji lidi ve vašem okolí, v blízkosti něčeho takového bych žít nechtěl. 8-o

+6/−2
17.7.2014 10:50

P26a72v35e55l 83S90v94í49t34i69l 4363573739

Zřejmě byste to řešil stejně že ?

0/0
17.7.2014 10:58

F88r49a89n21t95i53š82e11k 19L92u26f31t 5347939724686

Ne, ani Honza Forman to nepochopil

+1/0
17.7.2014 11:01

M35i69r58e10k 50T84u40r92e37č95e96k 4513582590372

Mozna si z neho schvalne delali srandu, ze si neobjednal staik nebo kaviar a tak ho natahovali s klobasou. Vzdyt jinak musi byt klobasa hotova za 3 minuty...

+3/−3
17.7.2014 10:29

M59i93r94e79k 52T52u80r26e37č35e95k 4333552130312

...steak...

0/0
17.7.2014 10:30

P89a27v35e24l 64Z21a35t17l87o58u55k62a24l 7981129332507

"staik"? Takhle se to píše v Brně? :)

+3/0
17.7.2014 10:31

M80a43r32t36i53n 50M30a87i18k41s32n13a27r 3394363718472

Jestli mela byt grilovana, tak bych tomu neco malo pridal :)

+1/0
17.7.2014 12:46

T78o70m36á93š 48T12a52t15í45č34e89k 5380802240138

Nemáš pravdu. Za 3 minutu nemáš Ani vídeňské párek, pokud chceš, aby byl pěkně prohřáté - a nepraskl. Klobásy ve stylu poctivá ostrava (kde jsou ty časy!), jak só tlustý, taky aby byly prohřátý aji vevnitř - abys neměl okrajovou vrstvu teplou a prostředek sotva vlažné - potřebujó taktéž pomaloučké ohřev, které po vytažení z ledničky zabere doslova a dopísmene 20 min. Tak docílíš toho, že ta klobása začne ve svým střevě vřít, což ji dělá nejen krásně teplou po dobu celé konzumace, ale rozvine to i její vůni. 

Práce kvapná málo plátná. ;-)

0/0
10.8.2014 1:46

H84o24n88z32a 76F76o48r96m46a15n 3320879312889

Nj, každou společnost dělí od anarchie dvě jídla.

+1/0
17.7.2014 10:24

P58a31v82e25l 45Z37a74t39l11o78u90k27a89l 7281609902177

"Restaurace U Nudléééé? Jo nazdar, Lojzo, ty kluku, to je dost že voláš..." "Pane vrchní, tak to pivo snad...?" "Jo tak, toho si nevšímej, to tady jeden zlobí s pivem pořád..."

+5/0
17.7.2014 10:19

M93i38c46h88a37l 16P59í93c97h80a 4345313711606

ve ctvrtek vecer? to je iFofr jasnovidec, nebo dodava tyto uzasne zpravy s takovym zpozdenim?

+5/0
17.7.2014 10:16

O79n62d55ř23e50j 74Š92r52u48b73a83ř 1455971155856

Recyklace ilustracnich foto je opravdu usmevna

+2/0
17.7.2014 10:13

M58a87r15t39i20n 92N50o42v60o52t71n88ý 8269634137534

Už fakt, že šlo o klobásu, hodně napovídá o tom, jaká to byla "restaurace" a jaký týpek asi byl ten host :-)

+3/−2
17.7.2014 10:05

L66i50b98o37r 70F76o77l85t97ý63n54e64k 2626525387104

Není nutné, třeba v Taverně na Lesné mají výbornou grilovanou kobásu a rád si ji dám, když mám jen chuť na něco menšího. A přitom tam také pravidelně chodím na jídlo, takže ne, nevypovídá to o ničem.

+1/0
17.7.2014 14:52

I73v45a20n 74H93o20l77a19s 5467117138517

Někdo má tu orientaci ve světě hodně jednoduchou. Jen se pak nesmí divit, když každou chvíli narazí do něčeho, co neodpovídá jeho rozlišovacím schopnostem.

+2/0
17.7.2014 15:28

T60o57m38á48š 94T16a43t46í70č44e18k 5790122170748

Jsi zřejmě BFU a hospody znáš jen zvenčí. Putyky, kde se čepuje samosew a jediný teplý jídlo je ohřátá klobása, ty nezaměstnávají kuchaře. Tam to dělá výčepní bokem. :-/

0/0
10.8.2014 1:34

V65i37k87t89o31r 51K96u53č16e88r19a 5429876406611

Nějak se nám rozmáhá řešit vše pěstmi.

+4/0
17.7.2014 10:04

J36a66k34u26b 37Š68p24r59i58n28g16e67r 9651642642

Nerozmáhá, jen se o tom více píše.

0/0
17.7.2014 10:36

A17u66g28u54s50t 31F56o78r61m53á17n50e49k 6395619270126

Třeba to po dobrém ani nejde.

0/0
18.7.2014 14:48

J83i43n76d83ř63i73c48h 60H15a78n68z82a63l84í42k 9873976316896

no, v ceskejch restauracich by si to kolikrat personal zaslouzil....jednu do d....

+6/−1
17.7.2014 9:51

E87l47i19š15k56a 15K79u18č85e29r83o96v40á 7269322333883

jo, hlad je sfiňa :-D

+9/0
17.7.2014 9:36

L80u11k43á28š 67S48l70á61n72s25k75ý 4211283527286

Magoři, kteří svoji agresivitu řeší pěstmi jiných lidí místo aby si šli třeba sportovně zaboxovat.

Když bych nepřiměřeně dlouhočekal na jídlo v restauraci, tak se prostě zvednu a odejdu, resp. to ještě oznámím obsluze co a jak a proč.

+16/0
17.7.2014 9:35

J49i72n78d92ř77i86c70h 13M54i86t29t75e18r 6471520603393

V boxu by ale mohli narazit na rovnocenného nebo i lepšího soupeře. To může být pro tyto lidi problém.

+7/0
17.7.2014 10:09







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.