Diskuze

Nespokojený host napadl v restauraci kuchaře. Dlouho čekal na klobásu

Hlad a netrpělivost dohnaly ve středu večer šestatřicetiletého muže k napadení zaměstnance jedné z brněnských restaurací. Podle svědků rozlítilo agresivního hosta příliš dlouhé čekání na objednanou klobásu. Kuchaři poranil koleno. Případem se zabývají policisté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

L76i81b94o18r 64T55e52s64a50ř

31. 7. 2014 13:03

no to jsou klobásy...

0 0
možnosti

Tak chtěl klobásu a nakonec se spokojil s kolenem? No toto?!? 8-o

0 0
možnosti
MH

Ne že bych podobný jednání schvaloval, nebo se podobně choval... nicméně chování personálu v restauracích je někdy na pár facek. Poslední tři zážitky z tohoto léta: 1) Máme rezervačku na zahrádce pro tři lidi. Po příchodu se číšník věnuje německy mluvícím turistům, zatímco my marně hledáme menší stůl, kde by byla rezervačka pro nás. Pokus o odchytnutí odcházejícího číšníka neúspěšný. Poté si sedáme k volnému stolu, o pět minut později nás jde číšník přesadit. 2) Na zahrádce si objednávám pivko. Poté druhé s tím že ho při přinesení zaplatím. Číšnice odběhne se slovy moment a už se nevrátí. Až když mám dopité se bezelstně zeptá, jestli chci ještě jedno. 3) Na zahrádce si objednávám s kamarádkou dvě piva a dvě topinky s tvarůžkem. Piva jsou na stole hned, topinka ani za dvacet minut. Poté co se zeptám kde je mi číšník otráveně sdělí že zapoměl. A mohl bych přidat desítky dalších mých příběhů i příběhů známých... ale k čemu, člověk si tak nějak zvyká že tohle je standart. A čím víc hogofogo podnik, tím horší obsluha. Není nad to dát si jednou za sto let pivo v čtvrté cenové, kde je pivko na stole během chvíle, perfektně načepované, vychlazené a s ještě s úsměvem na tváři.

0 0
možnosti
LT

L89i77b35o98r 94T42e97s50a32ř

31. 7. 2014 13:05

podobně se chovají v Subway. máte hotovou bagetu ale na zaplacení čekáte 10 minut než si káča uklidí a naskládá bedny, to jestli pospícháte nikoho nezajmá. už jsem jim tam jednu naštěstí nechal a odešel ;-)

0 0
možnosti

"kvůliklobáse, která se na jeho vkus vařila až příliš dlouho,“ vysvětlil Ghanem."  Tak ten kuchtík byl fakt asi éro, když klobásu vařil, ta se snad vždy jen ohřívá;-D

1 1
možnosti
AF

Jen víc takových hostů a snad se konečně obsluha v hospodách zlepší.

0 1
možnosti
MF

v bývalé restauraci Morava v Ostravě - porubě u rondelu na lenince si člověk eště nepověsil bundu na věšák a už měl pivo na stole:-P

2 0
možnosti
MF

já to snad netrefím:) patří to pod Honzu Richtra

0 0
možnosti
JR

J45a54n 80R13i34c57h92t34e85r

17. 7. 2014 11:42

Mě vždycky strašně naštve když si hned objednám pivko a to mi přinesou třeba až za 15 minut, to je opravdové svinstvo a teror;-D.

3 0
možnosti
FL

Ještě lepší je, když si ho dáš k jídlu, jídlo už máš snědené a pivo ještě nedorazilo. Restaurace Hybernia

http://www.hybernia.cz/poledni-menu-1-10.html

1 0
možnosti
PB

P31e85t93r 82B17r41o71ž

17. 7. 2014 11:37

když to takhle začnem praktikovat všichni, tak se průměrná čekací doba zkrátí na polovinu :)

3 0
možnosti
KU

K15a45r88e26l 94U50r12b83a78n

17. 7. 2014 11:00

Měl by být zákon, že pokud nepřinesou jídlo třeba do 15 minut, tak je zdarma.

2 5
možnosti
PS

Mel by byt zakon proti lidske blbosti .. nastesti pro Vas tento zakon neni. R^

10 1
možnosti
HF

Lituji lidi ve vašem okolí, v blízkosti něčeho takového bych žít nechtěl. 8-o

6 2
možnosti