Diskuze

Základem je pořád rohlík a dobrý chleba, říká majitel sítě pekařství

Před třiadvaceti lety si koupil mlýn v jihomoravských Hošticích-Herolticích, který dřív patřil jeho rodině, a vyučil se mlynářem. Dnes má Miloslav Knichal síť pekařství. „Nevím, jestli můžu říct, že v šestatřiceti to byla mladická nerozvážnost, ale dneska vím, že by mě k tomu znovu nikdo nepřesvědčil,“ říká o svém podnikání Knichal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Vice takto sikovnych a odvaznych lidi R^

0 0
možnosti
TN

Jejich pečivo není špatné, ale není to moc ono. Lepší chleba a hlavně koláče a buchty mají u Makovce. Jinak většina pekáren je takových "nijakých" - Krokus, Karlovka, Rašner... ne že by to měli špatné, ale žádný zázrak.

1 0
možnosti
PR

P46e10t74r 57R34i69h30a44k

19. 10. 2014 14:52

Tohle je PAN PODNIKATEL.

2 0
možnosti
ŠV

Není to nějaká chyba, že pánovi je 36? Ale jinak článek hezký.

0 3
možnosti
PM

V 36 snad začal podnikat, ne?

4 0
možnosti
TB

Krásný článek.R^ Ať Vám mlýn prosperuje i nadále a o Vašich výrobcích ať se mluví s úctou a chválou v širokém kraji. Hodně štěstí a mnoho spokojených zákazníků Vám přeji.:-)

4 0
možnosti