Diskuse k článku

Když jahody chutnají jako rajská. Vědci z VUT „vaří“ molekulární kuchyni

Zatímco v restauracích molekulární kuchyně příliš k vidění není, neobvyklé potraviny „vaří“ chemici z brněnského VUT. Experti z fakulty chemické tak dovedou vytvořit pokrmy, které klamou svým vzhledem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P38a55v85e39l 52S48ý73k17o80r72a 4184336672594

Stačí si přečíst titulek,a už jsme doma,tedy u magoru na morave...bože, Ty to vidíš!

+1/0
23.8.2015 12:37

P27e55t64r 82M24a23l92i47š46k43a 6571825111463

Takový umělý kaviár vyráběný ve velkém by nemusel být špatný nápad.

0/0
22.8.2015 19:04

R19o94m42a26n 22V36o38r80e58l 7498784311418

To si z nás dělají legraci? Okamžitě odebrat grant!Rv

+5/0
22.8.2015 14:48

D73a24v65i83d 69D10i17r64g25a 7475891708

Jeste jste si zapomnel postezovat, ze levnejsi chleba z toho nebude.

0/0
22.8.2015 15:04

I86v33o 54Z53d49e29b57o16r57s93k54ý 3443371730281

Molekulární chleba?

0/0
23.8.2015 8:07

V79i95k23t89o68r 57W38o33l47f 8392778413456

No, takže ze všeho udělají želé. Velmi molekulární, vskutku.

Omluvte mne, jdu si udělat molekulární jahody, jinak řečeno jahodový džem.

+6/0
22.8.2015 12:47

K21a74r32e70l 86W71a72t16z79k74o 9106547347856

Vynalétal amarouny, blééééééé. 8-o

+4/0
22.8.2015 12:32

K14a98r95e84l 87W55a20t47z16k86o 9246527417186

*vynalézaj*

0/0
22.8.2015 12:33

L90u19k42a74s 96N85e28m85e30c 7479630612734

A proč?

+2/0
22.8.2015 12:22

Najdete na iDNES.cz