Diskuze

Když jahody chutnají jako rajská. Vědci z VUT „vaří“ molekulární kuchyni

Zatímco v restauracích molekulární kuchyně příliš k vidění není, neobvyklé potraviny „vaří“ chemici z brněnského VUT. Experti z fakulty chemické tak dovedou vytvořit pokrmy, které klamou svým vzhledem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Stačí si přečíst titulek,a už jsme doma,tedy u magoru na morave...bože, Ty to vidíš!

1 0
možnosti
PM

Takový umělý kaviár vyráběný ve velkém by nemusel být špatný nápad.

0 0
možnosti
RV

R89o63m85a37n 29V62o41r41e46l

22. 8. 2015 14:48

To si z nás dělají legraci? Okamžitě odebrat grant!Rv

5 0
možnosti
DD

D94a53v66i10d 21D78i78r62g49a

22. 8. 2015 15:04

Jeste jste si zapomnel postezovat, ze levnejsi chleba z toho nebude.

0 0
možnosti
VW

V30i44k16t76o20r 69W51o23l13f

22. 8. 2015 12:47

No, takže ze všeho udělají želé. Velmi molekulární, vskutku.

Omluvte mne, jdu si udělat molekulární jahody, jinak řečeno jahodový džem.

6 0
možnosti
KW

Vynalétal amarouny, blééééééé. 8-o

4 0
možnosti