Diskuse k článku

Vinaři i inspektoři se chystají na burčák. Období sucha hrozny přežily

V plné přípravě na výrobu burčáku jsou vinaři na jižní Moravě. Když kontrolovali vinice, s potěšením zjistili, že dlouhotrvající sucha se na jeho letošní produkci negativně neprojeví. Na stáncích se mezitím objevil částečně zkvašený hroznový mošt, který se vyrábí stejně jako moravský burčák, ale z hroznů přivezených ze zahraničí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J18a41r95o24s17l69a42v 68Z16a77j28i31c46e65k 6934961247127

Jihomoravsti vinari jsou urcite jedini na svete, kteri burcak vyrabeji. Autor clanku nepovazoval za nutne, se alespon nejakeho vinare zeptat, co to ten burcak vlastne je.

0/0
29.8.2015 23:35

T30o85m92a13s 42C11e36n13e65k 6107384980913

To se nedivím. Na to co se prodává u silnic a v hyper super marketech hrozny nepotřebují.

0/0
26.8.2015 17:30



Najdete na iDNES.cz