Diskuse k článku

Italský restauratér z Brna vaří od dětství. Špagety s kuřecím nechápe

Padesátiletý Sergio Bellini žije v Brně dvanáct let, v centru má restauraci. Naučil se solidně česky, může se tak hostů osobně ptát, zda byli spokojení. A překvapuje ho, že neumějí říct kritiku. On sám některá česká jídla nemusí. „Zabijačková polévka z krve je divná. A moc mi nechutná kapr,“ přiznává.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T40o58m59á79š 95V67e32s57e61l72ý 2558606397309

Ukrajinská hospoda bývala u Křenové, tuším na Koželužské, chorvatská je v Novém Lískovci a řecká ve Slatině, tam mají výborný gyros...

+3/0
19.11.2015 8:45

A56l23e28n52a 92V70e70s34e50l26á 3723971195828

Ukrajinský Tryzub je tam pořád (teda byl tak před půl rokem, kdy jsem tam byla naposledy, tak snad to ještě platí).

0/0
19.11.2015 19:30



Najdete na iDNES.cz