- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tady je zase odborníků. Doporučuji vyzkoušet. Je to opravdu velmi dobré. Takoví mouční červi, jsou v podstatě jak chipsy.
ja asi už nadosmrti zůstanu normální žrout prasátek, krav, kuřat a ryb. Nepotřebuju k tomu navštěvovat jatka, raději koupim maso od regionálního řezníka a věřím tomu, že o zabijačku bude u nás vždycky větší zájem než o hmyzí hody.
Mozna prijde doba kdy hmyzi burger bude stat tretinu toho co hovezi a chutnat stejne dobre... pak se uvidi
Ten pán má dost- kde takové individua berete. Když je někdo excentrik, ať si klidně dá cvrčky , když má chuť , může si na chleba namazat i vlastní "tento" a myslet si že má nutelu...ale nechápu proč nám normálním tyhle úlety vůbec předhazujete. Bůček , uzený , ovar , prdlačka , jaternice ,prejtík.....že nenapíšete něco pozitivního o tomhle?
Vy by jste cetl clanek o tom ze nekde v hospode vari ovar a je dobry? Me treba hmyz zajima a rad ho ochutnam.
Táto, jestli mi ho strčíš do huby, už ti nikdy nedám pusu!!! Hele já bych se tomu nebránila Jednou třeba přijde doba, kdy budeme rádi, že budeme moci sníst aspoň toho cvrčka
to spíš vše v halal kvalitě....
"To je dost, že deš, táto. Chrousti už budou pomalu studený."
Už to budou 3 roky, co nám Vladimír Jiránek navždy odešel :-(
A nelze mu upřít zásluhu o ekologii - nevlastnil auto ani řidičák.
Panebože, to je blbec. Už vidím, jak v české kotlině baštíme hmyz...Bože, do koho jsi to duši vložil...
pani Zelinkova, mluvite jako by ste mela k veceri hrsticku molů...
V kuchyni se nám trochu přemnožili moli, v mouce máme jejich červy, prodám - zn. levně! Při rychlé domluvě přidám zdarma pár pavouků, ryběnek a pozapomenutých komárů. Nabídněte - nejvyšší nabídce! ...
... tak jako beze mně. Jdu si dát jabko a hlívový gulášek.
Strava pro chudé: polévka z chroustích křídel, posypaná praženými asijskými sluníčky sedmitečnými, hlavní chod psí chlupy zapečené v kaštanových listech, příloha slanou vodou spařené listy pampelišek, dezert karamelizovaní cvrčci. Brouchuťku
Taky jsem ochutnal cvrčky a larvy potemníka. Kupodivu ač ten cvrček vypadal hůř (ty nožičky a tykadla), tak byl lepší než ty larvy, kdy mě přišlo jako bych měl v puse slupky od popcornu.
Pokud by mi někdo zavázal oči a dal mi to sníst, tak ani nevím co jím. Je to čistě o psychice, přeci jen ten pohled na ten hmyz nějak ke konzumaci neláká.