Diskuze

Brzy tady budou hmyzí řeznictví, myslí si brněnský kuchař Václavík

Představa hmyzu na talíři v mnohých vyvolává znechucení a odpor. Přijde ale doba, kdy se z něj budou dělat hamburgery nebo energetické tyčinky pro sportovce. Je o tom přesvědčený kuchař Milan Václavík, který v brněnské arabsko-indické restauraci Klub cestovatelů už několik let pořádá zážitkové večery s ochutnávkami červů, cvrčků nebo švábů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady je zase odborníků. ;-D Doporučuji vyzkoušet. Je to opravdu velmi dobré. Takoví mouční červi, jsou v podstatě jak chipsy. R^:-P

0 0
možnosti

ja asi už nadosmrti zůstanu normální žrout prasátek, krav, kuřat a ryb. Nepotřebuju k tomu navštěvovat jatka, raději koupim maso od regionálního řezníka a věřím tomu, že o zabijačku bude u nás vždycky větší zájem než o hmyzí hody.

1 0
možnosti
Foto

M85a26r40t51i52n 98L50ö95w

29. 10. 2015 11:15

Mozna prijde doba kdy hmyzi burger bude stat tretinu toho co hovezi a chutnat stejne dobre... pak se uvidi

0 0
možnosti

J96o81s37e65f 78L84a64n90z

28. 10. 2015 18:50

Ten pán má dost- kde takové individua berete. Když je někdo excentrik, ať si klidně dá cvrčky , když má chuť , může si na chleba namazat i vlastní "tento" a myslet si že má nutelu...ale nechápu proč nám normálním tyhle úlety vůbec předhazujete. Bůček , uzený , ovar , prdlačka , jaternice ,prejtík.....že nenapíšete něco pozitivního o tomhle?

5 1
možnosti
Foto

M22a26r88t76i67n 78L98ö60w

29. 10. 2015 11:14

Vy by jste cetl clanek o tom ze nekde v hospode vari ovar a je dobry? Me treba hmyz zajima a rad ho ochutnam.

0 0
možnosti
Foto

Táto, jestli mi ho strčíš do huby, už ti nikdy nedám pusu!!! ;-D;-D Hele já bych se tomu nebránila :-) Jednou třeba přijde doba, kdy budeme rádi, že budeme moci sníst aspoň toho cvrčka ;-)

0 1
možnosti

to spíš vše v halal kvalitě....

2 0
možnosti

M68i70r53e62k 16G26a79j26e98r

28. 10. 2015 17:54

"To je dost, že deš, táto. Chrousti už budou pomalu studený."

3 0
možnosti

M31i93r91e47k 39G72a31j58e30r

28. 10. 2015 18:13

Už to budou 3 roky, co nám Vladimír Jiránek navždy odešel :-( 

A nelze mu upřít zásluhu o ekologii - nevlastnil auto ani řidičák.

0 0
možnosti

Panebože, to je blbec. Už vidím, jak v české kotlině baštíme hmyz...Bože, do koho jsi to duši vložil...

2 2
možnosti

pani Zelinkova, mluvite jako by ste mela k veceri hrsticku molů...

0 1
možnosti

V kuchyni se nám trochu přemnožili moli, v mouce máme jejich červy, prodám - zn. levně! Při rychlé domluvě přidám zdarma pár pavouků, ryběnek a pozapomenutých komárů. Nabídněte - nejvyšší nabídce! ...

... tak jako beze mně. Jdu si dát jabko a hlívový gulášek.

0 0
možnosti
Foto

Strava pro chudé: polévka z chroustích křídel, posypaná praženými asijskými sluníčky sedmitečnými, hlavní chod psí chlupy zapečené v kaštanových listech, příloha slanou vodou spařené listy pampelišek, dezert karamelizovaní cvrčci. Brouchuťku ;-D

1 0
možnosti
Foto

Taky jsem ochutnal cvrčky a larvy potemníka. Kupodivu ač ten cvrček vypadal hůř (ty nožičky a tykadla), tak byl lepší než ty larvy, kdy mě přišlo jako bych měl v puse slupky od popcornu. 

Pokud by mi někdo zavázal oči a dal mi to sníst, tak ani nevím co jím. Je to čistě o psychice, přeci jen ten pohled na ten hmyz nějak ke konzumaci neláká.

4 1
možnosti