Diskuze

Mazanci sluší veltlín, koledníkům nalijte lehká vína, radí sommeliér

Velikonoční jídelníček je vymezený tradicemi skoro stejně přísně jako ten vánoční. I mazanec, kopřivová nádivka, špenát či čokoládové vajíčko se ale dají dobře spárovat s vínem, říká hlavní sommeliér Národního vinařského centra ve Valticích Marek Babisz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Naprosto nesouhlasím ani s tímto Babiszem. Sladká vína k sladkýmu jídlu, to není řeč sommeliéra, al Hruškova. Článek o víně a já ho ani nedočtu. Hrozný. :-(

1 0
možnosti
VM

V50l34a38d88a 27M55u73s75i38l

27. 3. 2016 10:39

S temi sladkymi viny a veltliny je vypovedni hodnota clanku mala..Veltlinske zelemne z Valtic je tvrde a kysele, Veltlinske zelene za Znojma je lahodne...

Naproti tomu veltliny z Melnika jsou sladke, stejne jako LuidmilaX

0 1
možnosti
HJ

H42o92n50z18a 88J61e18ž21e71k

27. 3. 2016 10:20

Koledníkům slivovici !!!

1 0
možnosti
PM

Koledníkům nenalévat.

Jestli mne na Velikonocích něco opravdu štve, tak je to zástup podnapilých "veselých" tatínků i synků pod zákonem na každém rohu.

1 1
možnosti
VM

V60l53a83d60a 27M96u71s77i51l

27. 3. 2016 10:38

Tomuto jevu rika Miroslav Hornicek zvyk a nebo take obycej..

0 0
možnosti