- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Marketing. Pokus na sebe upoutat pozornost a zvysit prodej. A jsou na dobre ceste, kdyz se o nich pisi clanky. Tak na zdravi!
Naprosté šarlatánství. Ale je fakt, že když si člověk u sklenky vína představí, co za šaškárny dělal jeho výrobce, tak už jen kvůli tomu mu to víno musí chutnat.
Zajímalo by mě, jak posuzují ty výsledky. Protože různé vinice mají různé podmínky (složení půdy, srážky atd.), každý rok je jiný atd. Jak to porovnávají, aby tyto vlivy odfiltrovali? A jak zabrání sebeklamu při hodnocení?
Je nějaký zdroj pro tvrzení, že se nejrespektovanější vinařství vesměs řídí biodynamickými pravidly? (A vůbec, podle koho jsou nejrespektovanější?)
Jako spotřebitele by mě zajímala chuť a kvalita takto vypěstovaných hroznů(burčáku, vína) a také cena. Všichni víme, že cokoliv s nálepkou "BIO" je několikanásobně dražší...