Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kuchař chystá experimenty na piknik, vepřo zelo připraví jako fastfood

Dát si na pikniku snídani jako americký prezident, posvačit vepřo zelo v housce? To jsou některé z novinek, které chce zákazníkům nabízet amatérský kuchař Vladimír Kokolia. Spoluautor myšlenky bytové restaurace Debut teď vaření z interiéru přesouvá ven.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R41o65m18a45n 68L40i43p48s72k51ý 2769323169

Tak dneska se už do veřejného "vaření" pouští každý, kdo má díru. Takoví "neocenitelní" Hruška nebo Babica se svými náhražkami už národ zblbli, teď nám další kulinářský "génius" bude servírovat (zřejmě po vzoru neskutečné "lahůdky" smažák v bulce) vepřo zelo do housky. Ještě by to chtělo plněnou papriku v rohlíku.Rv

+1/0
14.8.2016 8:45

K27a95t29e25ř25i21n30a 60H61a93l88a31š83k29o60v37á 1555755853347

libi se mi ta idea pronajmu schvalene kuchyne. pro cloveka, ktery si chce vyzkouset vyrobu pochutin, aniz by predem investoval finance a cas do predevsim administrativni pripravy vlastni provozovny, to bude asi lakava moznost.

0/0
14.8.2016 0:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.