Diskuze

Kuchař chystá experimenty na piknik, vepřo zelo připraví jako fastfood

Dát si na pikniku snídani jako americký prezident, posvačit vepřo zelo v housce? To jsou některé z novinek, které chce zákazníkům nabízet amatérský kuchař Vladimír Kokolia. Spoluautor myšlenky bytové restaurace Debut teď vaření z interiéru přesouvá ven.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak dneska se už do veřejného "vaření" pouští každý, kdo má díru. Takoví "neocenitelní" Hruška nebo Babica se svými náhražkami už národ zblbli, teď nám další kulinářský "génius" bude servírovat (zřejmě po vzoru neskutečné "lahůdky" smažák v bulce) vepřo zelo do housky. Ještě by to chtělo plněnou papriku v rohlíku.Rv

1 0
možnosti

libi se mi ta idea pronajmu schvalene kuchyne. pro cloveka, ktery si chce vyzkouset vyrobu pochutin, aniz by predem investoval finance a cas do predevsim administrativni pripravy vlastni provozovny, to bude asi lakava moznost.

0 0
možnosti