Diskuze

Hořká káva znamená spálená zrna. Ve správné je cítit malina či borůvka

Malinové nebo oříškové tóny v kávě se naučil rozeznávat osmadvacetiletý Ondřej Macků. Před několika lety propadl výběrové kávě. Teď po večerech s kamarádem ze střední školy Tiborem Kučerou buduje podnik Coffee to Home, který lidem nabízí předplatné degustačních balíčků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Jsou i jiní výrobci, v republice je mnoho výborných malých pražíren za příznivé ceny. Stačí se porozhlédnout, nejde jen o spálená zrna.

0 0
možnosti
TT

Ježišmarja, už déte s tó propagandó pokoj! Ať je hořká, ať je správná, vždycky smrdí jak pokládka asfaltu. :-P:-P:-P

1 2
možnosti
HM

Chtěl jsem se jenom zeptat, zda někdo z panstva nemá chuť na dobrou brazilskou kávu?

1 0
možnosti
HJ

"acidnější, laicky řečeno kyselejší" A já myslel, že jsou to prostě jen synonyma... :-P Ale jinak rozhodně zajímavá služba.

3 0
možnosti
OM

V kávové terminologii se používá slovo "acidnější", ale spousta lidí z veřejnosti neví, co to znamená, proto jsme ho vysvětlili, ačkoliv jsou to synonyma..

Díky za pochvalu! :-)

2 0
možnosti