Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zvěřina, raci, skořice. Labužníci mohou zkusit, jak chutnalo baroko

Co mohli mít na talíři Bach, Caravaggio, Rembrandt nebo Matyáš Braun, mohou od minulé neděle až do konce února ochutnávat i dnešní lidé. Jídla a drinky inspirované barokem nabídne hned devět vyhlášených restaurací na jižní Moravě, z nich sedm v Brně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M30o65j12m74í42r 24S34k42á17l38a 2360472276

Barokní burgr;-D

+2/0
22.1.2017 22:19

A53n65t57o47n86i44n 87K67a61d80l49c54e37k 9782929151806

Jak dlouho ta nabidka ma trvat?

0/0
22.1.2017 17:50

E31l27i44š51k84a 46S27v51o11b66o92d45o58v15á 6251902371790

Do konce února - je to hned v první větě...

0/0
22.1.2017 19:41

A56n13t43o33n61i77n 52K92a85d18l69c60e91k 9162969651526

Dekuju, omlouvam se, asi jsem to nejak rychle preletel:)

0/0
22.1.2017 20:40







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.