- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Taky to občas jím. Dobrý je pražený Bourec Morušový. Chutná trochu jako ořechy, ale ono to bude tím kořením. Sarančata taky nejsou špatná nebo cvrčci. Ono je na tom dobré, že stačí necelá dlaň a člověk má bílkoviny na celý den a protože tento hmyz obvykle nemá nějak extra svou příchuť, lze ho krmit bylinkami a on ji získá. Evropa je asi poslední část planety, kde se to ještě nějak extra nejí. Ale nakonec se to taky naučíme od mistrů kuchyně jako jsou Vietnamci nebo Číňané. Konec konců, kdo to nezkusil, prakticky k tomu nemá co říct, kromě svých předsudků...
Diskuse k článkům o jezení hmyzu jsou vždycky výživné, ovšem jejich nutriční hodnota je, na rozdíl od hmyzu, mizivá.
Diskuse k jezení hmyzu jsou vždycky výživné, ovšem jejich nutriční hodnota je, na rozdíl od hmyzu, mizivá.
Komu to furt cpete?
Radsi me bude spatne z hamburgeru nez podporovat vas s timhle humusem.
Argument, že někde jí brouky, tak je to v pořádku, je dost mimo.
Taky někde jí syrová ptačí hnízda, rybí oči atd. atd. a rozhodně to asi nebude v pořádku .... asi ne náhodou se pak z těchto krajin šíří různé ptačí chřipky, ebola a jiné nemoci, která přenáší zvířata .....
Třeba jen někdo nemá rád, když mu jídlo chce odběhnout či odletět z talíře...
Prezentace úchylů ze Žít Brno, Fakulty sociálních studií, Zelených a podobných spolků. Hloupí obyvatelé, kteří je zvolili, nešťastné město!
A co tak to ještě doplnit destilátem z lidských exkrementů? Bylo to popsáno už před bezmála 100 lety v knize "Dobrodružství vojáka Čonkina" - je to něco stejně hloupého jako Švejk, jestli ten název dobře pamatuji...
To asi tezko, Vojnovic se narodil tusim v roce 1932.
pořadatel festivalu at se klidně cpe brouky, a nenutí k tomu ostatní. já jdu dnes na vepřo knedlo zelo, a také nemám potřebu to dávat do novin.
trochu paranoia, ne? fčíl jste to do novin dal!