Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ve 24 letech oceněným šéfkuchařem. Při vaření se vrací do dětství

Šéfkuchař brněnského Pavillonu Ondřej Dulanský se nebojí kombinovat netradiční chutě a suroviny. I díky němu se podnik ve 12. ročníku prestižní ankety Maurerův výběr Grand Restaurant umístil na šesté příčce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J68u71r69a22j 24R46i77č58á67n76y 4131588546957

Tak o Rakousko-Uherskou kuchyni se pokud vim snazi zrovinka v Brne Forhaus. Ale je fakt, ze zrovna sneky a zaby me spis teda evokuji Francii.

0/0
18.12.2017 8:43







Najdete na iDNES.cz