Diskuse k článku

Z malin i škvarků. Podnikatel experimentuje s výrobou čokolády

S příchutí borůvek, malin, ale i borovice, rakytníku, brambor či škvarků. Jan Odložil při výrobě čokolády experimentoval už s ledasčím. Vystudovaný slévárenský inženýr tvořil první tabulky v kuchyňce své technologické firmy, nedávno si v Modřicích otevřel 1. brněnskou čokoládovnu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J15i75ř39í 74F22r70o51l28e70c 7875494512977

Takze chilli do cokolady ne ale cpe tam do ni jine veci?

0/0
20.2.2018 17:53

J78a55k59u90b 12R22o36u98s 3773300894532

Nerad do toho panu podnikateli hážu vidle, určitě ho tohle PR stálo spoustu peněz, ale všechny tyhle "příchutě" nebo "druhy" čokolády už dávno existují a prodávají se, nepřišel s vůbec ničím novým.

0/0
8.2.2018 14:47



Najdete na iDNES.cz