Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P78a28t40r93i70k 46M35i73k63e70l 3484702209474

Trestně stíhaný udavač bez důvěry běžně dodává buřty s méně masa a nepotřebuje na to ani Brněnské vědce

+25/−5
doporučit
24.5.2018 19:27

T45o51m25á60š 85Z10e29m33a94n 3345868774255

Klidně si ho koupím, ochutnám a když mi zachutná, budu kupovat i nadále, ale jak ho poznám?

Obecně problém českých výrobců - sice vyrobí dobrý produkt, ale už zapomenou informaci o své kvalitě a místu výroby sdělit zákazníkům. Čímž zapadnou mezi zbytek produkce.

+11/0
doporučit
24.5.2018 19:03

M96i13r32e78k 66G42a39j29e76r 5641676969710

Ta ředitelka prodejen Moravské maso vyvodila naprosto chybny zaver z toho, ze se parek s vysokym obsahem liboveho masa spatne prodaval. Tvrdi, ze "obsah tuku zákazníky nezajímá", ale ve skutecnosti je uplne mimo. Prave obsah masneho tuku "tak akorat" hodne rozhoduje o chuti tech parku. Proto kdyz je ho moc nebo moc malo, parky nemuzou byt tak dobre. Takze kupujici to hodne zajima a ne ze ne.

+9/0
doporučit
24.5.2018 20:12

L78u86k62á76š 16H81r12a89b64ě 9866120279322

Je mi to buřt...

+10/−1
doporučit
24.5.2018 20:05

V38á45c55l32a15v 16P91o30l37á70k 1415912800380

To přeci není o vývoji buřtů, stačí aby řezník dělal své řemeslo poctivě, ale to platí o veškeré lidské činnosti. Bohužel dnes více vydělá ten, který něco ošidí.;-(

+8/0
doporučit
24.5.2018 20:15
Foto

B80á28r68a 86T57u62č24k30o42v70á 2284285156752

Ach Bože... ona ta sůl je totiž konzervant. Nemusím být vědec na to, abych vyrobila méně slanou uzeninu, jenže bude mít menší trvanlivost. Proto méně slané uzeniny nevyrábějí komerční výrobci, ale vědci z universit. Do řetězců se nikdy nedostanou.

+6/−1
doporučit
24.5.2018 19:50

J34a42n 26D30ě60d 8446149923731

Brno je zase napřed. Takový méně slaný separatek, to musí být labůžo. Jen esliva není trochu nesmysl vědecky koumat to, co uměli naši dědci samozřejmě. Inu to se to bádá, to se to bádá.

+10/−5
doporučit
24.5.2018 19:59

A54l58e61x 14S50l51a26v30í84č34e53k 8307711959108

burt je nejzdravejsi vec co clovek muze jist. o level vse to lze posunout tim, ze se napichne na klacek a da se do ohne kde behem minuty zcerna na uhel. tim se jeho hodnota pro zazivaci ustroji a vubec zdravi cloveka jeste zvysi.

+5/−2
doporučit
24.5.2018 21:18

P54a64v17e17l 13D83o14l86n11í25č95e93k 3538213404461

Vědci vyrábí buřty. To je konec.

+5/−3
doporučit
24.5.2018 21:29
Foto

P34a87v54e23l 37Č94e58r73n78í25k 1498425930610

"Podle Jůzla nejvíce soli obsahují solené ryby, solená masa ..."

No tak to bych necekal ze solene potraviny obsahuji hodne soli. ;-D

Radsi nechtejte vedet kolik soli je v soli. Je to totiz vyrazne vic nez doporucene mnozstvi!

+3/0
doporučit
25.5.2018 6:37

O55n62d45ř26e75j 95Š36i95n89d88l49e70r 2597878536565

Snižovat množství soli - proč ne pro většinu lidí. Může to být velice přínosné. Snižovat množství tuku je blbost...

+3/0
doporučit
24.5.2018 22:22

J71a19n 53P86u28k42l 7271811717583

Buřty bez soli ? A to má být nějaký zázrak ? Babiš umí buřty bez masa... :-P

+3/−1
doporučit
25.5.2018 9:57

J15i43r38i 86S43m70a91r49d69a 3432588367445

Pánům *vědátorům* přeji dobrou chuť ale já raděj klasiku z masa a špeku.

+5/−6
doporučit
24.5.2018 19:00

P43e19t37r 96B64á72č66a 8445696295325

Tuhle kupu semletych kuzi v dnesni dobe jeste nekdo ji?

+5/−7
doporučit
24.5.2018 19:05

J53o40s88e16f 42K23o44m62á54r27e89k 5924672134549

Je tu někdo, pro koho jsou buřty "návyková pochoutka", jak se píše v článku? Nám stačí nejvýš dva za grilovačku a máme zase na pár týdnů dost...

+2/0
doporučit
25.5.2018 4:22

J78a77n 20B28e20r97g 3441735195770

Už je to tu8-o Za chvíli budou Amarouny;-D;-D;-D8-o8-o

+3/−3
doporučit
24.5.2018 18:37
Foto

R90a44d61e19k 15K23ř45á23p16e43k 7134815855166

až na to, že dnes již žádné buřty nejsou, je to jenom hromada kožek a slizu co zůstane ze strojově odděleného kdysik masa

+2/−1
doporučit
25.5.2018 9:55

J55a97k94u81b 27R53o26u69s 3933200934872

Zrovna ta sůl je na tom buřtu to nejméně nezdravé...

+1/0
doporučit
25.5.2018 1:05

P34a50v18e33l 18H65e78k 8387516783811

Se solí umí každý pitomec, ale bez soli, to je úmění.

+1/0
doporučit
24.5.2018 22:03

K53a49r13e53l 78Ř61e68h50á95k 9915139714229

Nejlepší buřty mají v Obrnicích v u řezníka!

+1/0
doporučit
24.5.2018 19:27

J12i62ř55í 65K60o30l49a51f24a 4263872942148

Takže ho nikde nekoupím...

A co méně slaný chleba???

+1/0
doporučit
24.5.2018 19:04

J81a34n 46P13a57v64e76l25k50a 3427241984471

Stačí prostě méně solit. Většina uzenin je přesolených.

+1/−1
doporučit
25.5.2018 11:19

P17a34v68e96l 94S30m77o95l30k54a 8198225766307

8-oMakarouny!!8-o

+1/−1
doporučit
25.5.2018 8:06

K40a39r32e24l 58M73a78l44í13k 1923440485948

Vedci nemaji nic lepsiho na praci a uzenari nebudou mit co na praci

0/−4
doporučit
24.5.2018 21:03

L95a61d30a 41B66r23y22c 4252814260301

...zase nejaci odbornici...Pche

0/−3
doporučit
24.5.2018 21:03







Najdete na iDNES.cz