náhledy
Gastrotour v brněnském hotelu Voroněž - Šéfkuchař Gianfranco Baldin předvádí metodu zmrazení dezertu pomocí tekutého dusíku
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Gastrotour v brněnském hotelu Voroněž - Šéfkuchař Gianfranco Baldin (vpravo) předvádí metodu zmrazení dezertu pomocí tekutého dusíku
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Gastrotour v brněnském hotelu Voroněž - Šéfkuchař Gianfranco Baldin (vlevo) předvádí metodu zmrazení dezertu pomocí tekutého dusíku
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Gastrotour v brněnském hotelu Voroněž - Šéfkuchař Gianfranco Baldin předvádí metodu zmrazení dezertu pomocí tekutého dusíku
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Gastrotour v brněnském hotelu Voroněž - Šéfkuchař Gianfranco Baldin (vlevo) předvádí metodu zmrazení dezertu pomocí tekutého dusíku
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Gastrotour v brněnském hotelu Voroněž - Šéfkuchař Gianfranco Baldin (uprostřed) předvádí metodu zmrazení dezertu pomocí tekutého dusíku
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Gastrotour v brněnském hotelu Voroněž - Šéfkuchař Gianfranco Baldin předvádí metodu zmrazení dezertu pomocí tekutého dusíku
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Gastrotour v brněnském hotelu Voroněž - Příprava jídel se odehrála v molekulární kuchyni, kdy se pokrmy zmrazí tekutým dusíkem
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Gastrotour v brněnském hotelu Voroněž - Příprava jídel se odehrála v molekulární kuchyni, kdy se pokrmy zmrazí tekutým dusíkem
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES