náhledy
Dvaadvacetiletá Michala Zdrubecká se na rodinné farmě Amálka stará zejména o kozy, ale také o ovce a osla. Za přírodní pražený sýr získali ocenění Regionální potravina Jihomoravského kraje za rok 2017.
Autor: archiv rodiny Zdrubeckých
Dvaadvacetiletá Michala Zdrubecká se na rodinné farmě Amálka stará zejména o kozy, ale také o ovce a osla. Za přírodní pražený sýr získali ocenění Regionální potravina Jihomoravského kraje za rok 2017.
Autor: archiv rodiny Zdrubeckých
Dvaadvacetiletá Michala Zdrubecká se na rodinné farmě Amálka stará zejména o kozy, ale také o ovce a osla. Za přírodní pražený sýr získali ocenění Regionální potravina Jihomoravského kraje za rok 2017.
Autor: archiv rodiny Zdrubeckých
Dvaadvacetiletá Michala Zdrubecká se na rodinné farmě Amálka stará zejména o kozy, ale také o ovce a osla. Za přírodní pražený sýr získali ocenění Regionální potravina Jihomoravského kraje za rok 2017.
Autor: archiv rodiny Zdrubeckých
Dvaadvacetiletá Michala Zdrubecká se na rodinné Farmě Amálka stará zejména o kozy, ale také o ovce a osla. Za přírodní pražený sýr získali ocenění Regionální potravina Jihomoravského kraje za rok 2017.
Autor: archiv rodiny Zdrubeckých