náhledy
Vedoucí Ústavu technologie potravin Tomáš Gregor (vlevo) je mentorem a odborným garantem výroby nezvyklého piva, které chystá Mendelova univerzita ke svému stoletému výročí. Vedle něj Petr Kobzík, který provozuje jeden z nejstarších minipivovarů na jižní Moravě v Brně-Žebětíně.
Autor: Mendelova univerzita
Vedoucí Ústavu technologie potravin Tomáš Gregor je mentorem a odborným garantem výroby nezvyklého piva, které chystá Mendelova univerzita ke svému stoletému výročí,
Autor: Mendelova univerzita
Vedoucí Ústavu technologie potravin Tomáš Gregor je mentorem a odborným garantem výroby nezvyklého piva, které chystá Mendelova univerzita ke svému stoletému výročí,
Autor: Mendelova univerzita
Vedoucí Ústavu technologie potravin Tomáš Gregor je mentorem a odborným garantem výroby nezvyklého piva, které chystá Mendelova univerzita ke svému stoletému výročí,
Autor: Mendelova univerzita
Vedoucí Ústavu technologie potravin Tomáš Gregor je mentorem a odborným garantem výroby nezvyklého piva, které chystá Mendelova univerzita ke svému stoletému výročí,
Autor: Mendelova univerzita
Vedoucí Ústavu technologie potravin Tomáš Gregor je mentorem a odborným garantem výroby nezvyklého piva, které chystá Mendelova univerzita ke svému stoletému výročí,
Autor: Mendelova univerzita
Jak se vyvíjelo logo Mendelovy univerzity.
Autor: Mendelova univerzita
Mendelova univerzita ke svému stoletému výročí připravuje víno z vlastní dílny. Jde o odrůdu Cerason, která zraje třetím rokem v sudech z různých druhů dřeva. Víno má na starosti Mojmír Baroň, vedoucí Ústavu vinohradnictví a vinařství.
Autor: Mendelova univerzita
Mendelova univerzita ke svému stoletému výročí připravuje víno z vlastní dílny. Jde o odrůdu Cerason, která zraje třetím rokem v sudech z různých druhů dřeva. Víno má na starosti Mojmír Baroň, vedoucí Ústavu vinohradnictví a vinařství.
Autor: Mendelova univerzita
Mendelova univerzita ke svému stoletému výročí připravuje víno z vlastní dílny. Jde o odrůdu Cerason, která zraje třetím rokem v sudech z různých druhů dřeva. Víno má na starosti Mojmír Baroň, vedoucí Ústavu vinohradnictví a vinařství.
Autor: Mendelova univerzita
Mendelova univerzita ke svému stoletému výročí připravuje víno z vlastní dílny. Jde o odrůdu Cerason, která zraje třetím rokem v sudech z různých druhů dřeva. Víno má na starosti Mojmír Baroň, vedoucí Ústavu vinohradnictví a vinařství.
Autor: Mendelova univerzita
Po Brně jezdí tramvaj připomínající stoleté výročí založení Mendelovy univerzity.
Autor: Mendelova univerzita
Po Brně jezdí tramvaj připomínající stoleté výročí založení Mendelovy univerzity.
Autor: Mendelova univerzita
Danuše Nerudová Petra Buzková - bývalá ministryně školství a místopředsedkyně ČSSD poslala spolu s manželem Nerudové 100 tisíc korun. Jaroslava Votavová - zakladatelka známé rodinné firmy SIKO Koupelny přispěla 100 tisíc korun. Jitka Dvořáková - 100 tisíc korun poslala Nerudové i další významná manažerka, předsedkyně představenstva internetového obchodu s elektronikou CZC.
Autor: Mendelova univerzita